Ha választanunk kellene, hogy szolgáltatási palettánkról melyik a kedvencünk, akkor az biztosan a webdesign lenne. Alapításunktól kezdve folyamatosan arra törekedtünk és törekszünk ma is, hogy webdesign munkáink a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, a legprecízebb kivitelezési technikával készüljenek el. A professzionális webdesign egy külön műfaj, a honlapkészítés alapköve, melyet nem lehet egy lapon említeni a "hagyományos" grafikai tervezéssel. A megjelenés és a funkcionalitás egyszerre, egymást erősítve kell, hogy kiemelkedőt nyújtson. Ezt az egyensúlyt jellemzően nehéz megtalálni. A flash technológia beköszöntével a helyzet tovább bonyolódott, ám egyben színesedett is. A dinamikus, látványos animációkkal tarkított grafikai megoldások sok tekintetben korszerűsítették az Internetes megjelenést. Mindezen eszközök bevonása mellett figyelembe kell vennünk, hogy az általunk tervezett oldalak később megfelelő hatékonysággal legyenek menedzselhetők korszerű Internet-marketing eszközökkel, mint például a keresőmarketing (SEO). Éppen ezért a legkifinomultabb, a legkevesebb veszteséggel járó kompromisszumokat kell megkötni a tervezési munka során.

Mára - éppen a korábban felsorolt követelmények miatt - a professzionális webdesign tervezés részévé vált a HTML sablonok elkészítése is. Ezek körültekintő, folyamatosan fejlődő szakértelemmel való elkészítése eredményezi, hogy az oldalak minden ismert böngészőben kifogástalanul jelennek meg, gyorsan letölthetők és nem utolsó sorban megfelelően pozícionálhatók a legnépszerűbb keresőrendszerekben.

Az Internet megjelenés minden vállalkozás számára különös fontossággal bír, hiszen mára a legtöbbek esetében a legfontosabb médiummá lépett elő, ezért az átgondolt weboldal tervezés óriási előnyt képes biztosítani napjaink kiélezett gazdasági versenyében. Magabiztosan mondhatjuk, hogy a mögöttünk lévő, több mint egy évtizedes tapasztalat megfelelő biztosítékul szolgál Önnek arra, hogy valóban professzionális webdesign szolgáltatást kapjon tőlünk!
Kapcsolódó munkáink
1107 Budapest, Jegenye u. 6., Tel.: 06-1-460-0733, E-mail: info@gfx.hu - © 2008, weboldal tervezés Minden jog fenntartva.